Lora, tot ce nu s-a spus până acum despre divorţul de Dan Badea: "Nu sunt capabilă să ofer ce am eu mai bun"

 
+3 click pentru
galerie

Sâmbătă, Lora a trecut "Dincolo de aparente”, cu Florentina Fântânaru, la Antena Stars. Jurata de la "Next Star" și unul dintre concurenții show-ului "€œTe cunosc de undeva” i-a mărturisit gazdei emisiunii adevărul despre divorțul de Dan Badea.

"Ştii unde mă doare pe mine? Pe undeva, mi-e greu să-mi răspund la o întrebare care mă bântuie: oare nu egoismul meu de a mă vindeca repede alături de un om bun m-a făcut să accept cererea lui în căsătorie, să-mi fie ghid în toate astea? Cu toate că ştia că eu sufăr. El îşi asumă suferinţele acum. Oare, pe fond de instabilitate emoţională am furat din timpul meu şi din timpul lui?", a declarat Lora.

Mai mult, artista a recunoscut că nu este capabilă să dăruiască totul. "Trebuie să închid puţin să se vindece. Cel mai greşit lucru este să te laşi pe cineva şi să te sprijini pe cineva. Să ai impresia că te îndrăgosteşti şi să treacă timpul şi să îşi dai seama că nu e nimic. Nu sunt capabilă să ofer ce am eu mai bun. E cel mai bine să fiu în carantină", a completat artista.

Lora a spus că odată cu semnarea actului de divorț "œeu am semnat o prietenie, un adevăr, o eliberare, o acceptare. El, fostul meu soț, a înțeles. El se aștepta că la un moment dat să se întâmple asta. Eu întotdeauna l-am iubit pentru că este un om bun, pentru că am trecut prin multe împreună, îl iubesc și-l voi iubi toată viața. Dar nu este iubirea dintre o soție și soțul ei. Am vrut să fie, crede-ma”, a conchis ea emoționată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest