Mihai Constantinescu, mărturisire sfâşietoare după moartea surorii lui: „Sufletul nostru e ca un șvaițer”

 

Mihai Constantinescu nu reuşeşte să treacă peste dispariţia surorii lui. Artistul a mărturisit că dispariţia acesteia le-a lăsat sufleul "ca un şvaiţer".

Sâmbătă, 3 octombrie, de la 13:00, la Antena Stars, îndrăgitul interpret de muzică ușoară Mihai Constantinescu vorbește la „Dincolo de aparențe” despre relația specială pe care a avut-o cu sora lui, despre faptul că și-ar da câțiva ani din viață să-și revadă tatăl, dar și despre anumite experiențe paranormale care l-au făcut să creadă că „dincolo de noi există ceva pe care nu-l putem accesa decât dacă cineva ne accesează”.

Mihai Constantinescu îi va dezvălui Florentinei Fântânaru și viziunea lui despre suflet.

„De multe ori am stat și m-am gândit că sufletul nostru este ca un șvaițer: cu multe goluri. Pentru fiecare persoană pe care ai întâlnit-o sau pe care ai plăcut-o sau cu care ți-ai dorit ceva există un locșor, undeva”, declară invitatul de sâmbătă de la „Dincolo de aparențe”.

Mihai Constantinescu mai spune că n-a mințit pe nimeni, niciodată și că a ales mereu adevărul, chiar dacă acesta a fost uneori De unde a moștenit pasiunea pentru echitație, până la ce vârstă a crezut în Moș Crăciun, de ce nu îi este rușine să plângă și care sunt principiile după care și-a ghidat viața, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

Citeşte şi:

Marele REGRET al lui Mihai Constantinescu: "A rămas însărcinată cu mine, dar a făcut avort"

VIDEO / Anastasia Lazariuc şi Mihai Constantinescu au avut accident! „El a rămas înmărmurit la volan, eu m-am dus la copil!“

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest