Mihai Petre, juratul de la "Dansează printre stele": "Soţia mea este perfectă"

 

Pe Mihai Petre, telespectatorii Antenei 1 îl văd în fiecare duminică seară în cadrul show-ului “Dansează printre stele”, iar mâine, de la ora 13.00, temutul jurat va trece”Dincolo de aparenţe”.

În emisiunea de la Antena Stars el dezvăluie că până la vârsta de 16 ani a fost un puşti agresiv chiar şi cu colegii lui de şcoală: “Dacă eram pocnit, pocneam şi eu”. Artele marţiale şi mai apoi dansul l-au educat şi l-au determinat să-şi găsească un echilibru. “Întotdeauna am încercat să fiu un gentleman, iar dansul te educă în sensul ăsta”, completează el.

Discret cu viaţa sa privată, Mihai Petre recunoaşte sincer la Antena Stars că: “soţia mea este perfectă. Fără dragoste nu se poate trăi. Cât am fost parteneri de dans, între noi doi era o tensiune, existau mereu discuţii, pentru că amândoi ne doream titlul de campioni. Dar în afara ringului ne întelegem foarte bine”, adaugă juratul.

Cum a evoluat relaţia lor de la prietenie la dragoste, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest