Mioara Lincan: "Soțul meu m-a furat de la școală la 14 ani"

 
+2 click pentru
galerie
Mioara Lincan a început să cânte de la vârsta fragedă de doar 7 ani, pe la nunțile la care își însoțea părinții. La 20 de ani era deja un nume în lumea muzicii de taraf. Ea a fost invitatul special al ediției de duminică a emisiunii "Dincolo de aparențe", de la Antena Stars.
"Soțul meu m-a furat de la școală la 15 ani. (...) Mama a fost mai îngăduitoare mai bună, dar tata, vai de capul meu. O vorbă dinasta dură a tatălui meu, fără să dea cu palma, mi-a prins bine. Dar asprimea asta nu mai este bună astăzi, deoarece copiii din ziua de azi sunt atât de libertini.", a mărturist Mioara Lincanu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în cadrul ediției de duminică a emisiunii "Dincolo de aparențe", prezentată de Florentina Fântânaru.
 
Mai mult decât atât, Mioara a mai povestit și despre cum s-au împotrivit părinții săi.
"Tata, mama erau plecați la nuntă și eu l-am chemat de Marinică, soțul meu, la școală să mă ia. Am mers acasă, mi-am luat lucrurile și m-am mutat cu el la 14 ani. M-au împăcat cu părinții mei până la urmă, tata l-a iubit mult. eram copil nu știam nimic, iar anul următor l-am făcut pe Giani. La 19 ani aveam trei copii. Ne-am mutat cu soacra mea care nu m-a suportat deloc, ei erau foarte bogați, noi eram mai sărăcuți și cred că de asta. Nu i-am intrat deloc în grație!", a mai precizat Mioara Lincan. 
De asemenea artista a povestit și despre perioadele negre din viața ei, când soțul său a rămas paralizat, iar cântăreața a trebuit să se descurce singură cu cei trei copii ai săi. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest