Mirabela Dauer, destăinuiri în premieră: "Am făcut două operaţii estetice"

 

Îndrăgită de public pentru muzica sa, este considerată una dintre vocile de renume ale muzicii uşoare româneşti.

Mirabela Dauer lasă aparenţele deoparte şi se dezvăluie telespectatorilor aşa cum nu a mai făcut-o vreodată, într-un interviu de excepţie, marca "Dincolo de aparenţe".

Cântăreaţa a vorbit despre felul în care îşi percepe propria persoană şi ne-a mărturisit că a apelat la ajutorul chirurgiei estetice.

“Nu mi-a plăcut niciodată, nimic la mine. De-aia nici nu stau mult în oglindă”. “ Când sunt în stare proastă, foarte proastă, fac o schimbare la mine. Mă duc în oraş să-mi cumpăr ceva, să vad oamenii, merg pe la piaţă, eu nu cad în oala cu supărare. Eu mă încarc de la oameni. Îmi fac reproşuri că sunt prea sinceră”, spune artista.

Eu sunt îngrozitor de fricoasă. Eu am făcut două intervenţii la profesorul Lascăr, adică slăbisem foarte tare şi nu îmi atârna o piele oribilă  sub barbă şi nu pot să apar oricum pe scenă din respect pentru Măria-Sa, publicul, ca un monstru. La fel am slăbit  în aceeaşi perioadă şi tot aşa m-am dus la profesorul Lascăr. Dar sunt îngrozitoare, dacă vad acul, fug pe jos până la Braşov”, a mărturisit invitata Florentinei Fântânaru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest