Mirabela Dauer, “Dincolo de aparenţe”: “Am făcut două intervenţii la dr. Lascăr”

 

Sâmbătă,  la Antena Stars, cântăreaţa Mirabela Dauer lasă aparenţele deoparte şi se dezvăluie telespectatorilor aşa cum nu a mai făcut-o vreodată.

“Nu mi-a plăcut niciodată, nimic la mine. De-aia nici nu stau mult în oglindă”. “ Când sunt în stare proastă, foarte proastă, fac o schimbare la mine. Mă duc în oraş să-mi cumpăr ceva, să vad oamenii, merg pe la piaţă, eu nu cad în oala cu supărare. Eu mă încarc de la oameni. Îmi fac reproşuri că sunt prea sinceră”, spune artista.

Cât despre operaţiile estetice, Mirabela îi declară Florentinei: “Eu sunt îngrozitor de fricoasă. Eu am făcut două intervenţii la profesorul Lascăr, adică slăbisem foarte tare şi nu îmi atârna o piele oribilă  sub barbă şi nu pot să apar oricum pe scenă din respect pentru Măria-Sa, publicul, ca un monstru. La fel am slăbit  în aceeaşi perioadă şi tot aşa m-am dus la profesorul Lascăr. Dar sunt îngrozitoare, dacă vad acul, fug pe jos până la Braşov”.

Ce alte poveşti interesante îi va mai povesti Mirabelei Florentinei Fântânaru, telespectatorii Antenei Stars vor afla sâmbătă, de la ora 13.00.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest