Moartea tatălui ei a îngenuncheat-o! Irina Loghin, mărturii cutremurătoare! "Am leşinat când..."

 
+2 click pentru
galerie

Este una dintre cele mai valoroase voci autohtone, însă viaţa ei nu a fost întotdeauna presărată cu momente frumoase. În exclusivitate, Irina Loghin a vorbit despre cea mai grea cumpănă a vieţii ei: moartea tatălui care a îngenuncheat-o de durere.

A încântat o ţară întreagă cu cântecele şi vocea ei, însă puţini sunt cei care îi cunosc dramele. În urmă cu câţiva ani, Irina Loghin a trecut prin cele mai grele momente, după ce şi-a văzut tatăl cum se stinge sub privirea ei. În urma şocului, celebra interpretă de muzică populară şi-a pierdut cunoştiinţa mai bine de o oră.

"Era primul deces din familia noastră, chiar de Sfântul Gheorghe. Într-un fel, eram pregătiţi, având un adenom de prostată. Nu mă gândeam să plece atât de repede. Eram lângă el când s-a întâmplat. Mama a ieşit afară şi eu am rămas singură cu el. Nu am avut puterea să ies afară. Am rămas lângă el, a deschis ochii de vreo trei ori şi s-a uitat la mine. Aşa a dispărut, iar eu uitându-mă şi dându-mi seama că l-am pierdut pentru totdeaună, mi-am pierdut cunoştiinţa. Am leşinat când am văzut şi timp de o oră nu mi-am mai revenit.", a mărturisit Irina Loghin cu lacrimi în ochi, în interviul acordat Florentinei Fântânaru, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe".

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest