Ovidiu Lipan Ţăndărică: "În tinereţe, am mâncat o prăjitură cu droguri"

 

Florentina Fântânaru are sâmbătă, de la 13.00, un invitat special, plin de umor şi cu multe poveşti. Ovidiu Lipan Ţăndărica, pentru că despre el este vorba, va povesti la “Dincolo de aparenţe”, despre lucrurile mai puţin cunoscute din viaţa sa

Fostul component al trupei Phoenix i-amărturisit moderatoarei emisiunii că are o relaţie specială cu fiul, Alexandre, care trăieşte în Germania. Una dintre marile lor plăceri este aceea ca la începutul fiecărui sezon să meargă, împreună, la shopping.

Şi tot în cadrul emisiunii “Dincolo de aparenţe”, toboşarul a recunoscut că în trecut, la Berlin, a avut parte de un incident mai puţin plăcut. La aniversarea unor prieteni a mâncat o prăjitură ce arata foarte bine la prima vedere, dar la puţin timp după I s-a făcut atât de rău încât a fost nevoie să fie chemată salvarea. Ulterior a aflat că respectivul desert conţinea şi...droguri.

Cum s-a terminat acestă poveste, dar şi ce alte mărturisiri va mai face Ţăndărică la “Dincolo de aparenţe”, telespectatorii Antenei Stars vor afla sâmbătă, de la ora 13.00.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest