Roxana Ciuhulescu a sfidat moartea: "Mi-am pierdut cunoştinţa şi m-am târât plină de sânge!"

 
+2 click pentru
galerie

Roxana Ciuhulescu este cunoscută pentru pasiunea ei pentru automobile, dar şi pentru sporturile extreme. A trecut prin multe experienţe, iar viaţa şi-a trăit-o mereu cu adrenalina la cote maxime.

Invitată în ediţia de duminică a emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Roxana Ciuhulescu a povestit o întâmplare de dreptul terifiantă, în urma căreia a fost la un pas să îşi piardă viaţa.

"Am o cicatrice mai mare decât cezariana şi apendicita la un loc. Acolo a fost greşeala mea, a fost cu o zi înainte de eclipsa de soare, în 2009. A fost o greşeală mare pentru că am urcat pe motor fără echipament, nu aveam nici măcar cască. Era un mortor rusesc, eram şi în papuci, pentru că era vară şi am plecat pe un drum de munte. Şi într-o curbă, a venit o căruţă trasă de doi cai, care erau scăpaţi de sub control, am avbut senzaţia că vin peste mine, şi atunci am pus frână brusc, am tras de ghidon şi am zburat practic în şanţ. Mi-am pierdut cunoştinţa şi ţin minte că ce m-a trezit a fost ţeava de eşapament care mi-a venit pe piciorului stâng, mi-a sfârâit pielea şi atunci m-am trezit. Nu era nimeni în jurul meu şi m-am târât plină de sânge până la casa unde eram," a mărturisit Roxana Ciuhulescu, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest