Sore vorbeşte la “Dincolo de aparenţe” despre cel mai bine păzit secret al mamei sale: “L-a ţinut 26 de ani ascuns!”

 

Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului şi un model pentru tinerele generaţii, Sore trece duminica aceasta “Dincolo de aparenţe” şi vorbeşte deschis despre viaţă, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele.

Încă de la începutul interviului difuzat începând cu ora 13:00 la Antena Stars, Sore îi va dezvălui Florentinei care este singurul lucru pe care şi l-ar dori diferit: “Aş vrea să nu mă mai bâlbâi, ăsta ar fi cam singurul lucru pe care aş vrea să îl schimb la mine”, va dezvălui aceasta.

Vor urma apoi destăinuiri inedite despre cum a intrat la un liceu de prestigiu, împotriva voinţei ei, şi până la clipa în care s-a îndrăgostit prima dată şi totul va culmina cu povestea despre pregătirea vieţii de mămică. “Am avut o carte foarte personală, scrisă de mama. În anul 1989, când era însărcintată cu mine, a scris un jurnal foarte stufos, în detaliu, cu absolut tot ceea ce a trăit, cu momentul naşterii, cu primele luni, pe care eu l-am citit însărcinată fiind. N-am ştiut nimic. L-a ţinut 26 de ani ascuns şi bine păzit, pentru că era intact. A fost absolut superb şi mi-am zis în perioada aceea că voi face şi eu acelaşi lucru pentru Erin!”, va povesti Sore.

Despre cum i s-a schimbat viaţa odată cu venirea pe lume a micuţei sale, despre cum l-a cunoscut pe tatăl copilului ei şi dacă îşi doreşte sau nu să ajungă la altar, dar şi despre relaţia specială pe care o are cu mama ei, despre toate acestea Sore va vorbi duminica aceasta, de la ora 13:00, într-o nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest