Stela Enache şi Silvia Dumitrescu işi deschid inima la “Dincolo de aparenţe”

 
+3 click pentru
galerie

Florentina Fântânaru aduce în faţa telespectatorilor Antenei Stars pe două dintre cele iubite cântăreţe ale muzicii uşoare româneşti: Stela Enache şi Silvia Dumitrescu

Am fost pe drumuri toată viaţa şi continuu să fiu”, spune Stela Enache în ediţia de mâine a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la ora 13.00, pe Antena Stars. Artista a susţinut zeci de ani concerte pe marile vase de croazieră din lume şi a afirmat că a prins multe furtuni puternice pe Marea Nordului, dar şi in zona triunghiului Bermudelor. “Aţi înconjurat Pământul de patru ori. V-a fost frică vreodată? Ce a răspuns cântăreaţa, telespectatorii Antenei Stars vor afla mâine, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”. La “Dincolo de aparenţe”, Silvia Dumitrescu povesteşte cum l-a accidentat pe Adrian Enache.

Duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, Silvia Dumitrescu îi poveşteste Florentinei Fântânaru de câte ori era ea să moară pe scenă. Odată, cântăreaţa s-a ambiţionat să intre pe scenă, într-un concert, conducând un motor de mulţi cai putere, fără să le spună organizatorilor ca ea de fapt, nu are permis de conducere pentru motocicletă. S-a urcat pe motor, l-a ambalat şi a pornit în trombă, pe o roată, prin culise, doborând toată grila de lumini. Dar povestea nu s-a oprit aici, pentru că Adrian Enache adorit şi el să se urce împreună cu Silvia pe acelaşi motor.

La pornire,cântăreţul nu s-a ţinut bine şi a dat cu capul de scenă. Altă dată, tot într-un concert, în timp ce cânta o melodie de dragoste, Silvia s-a urcat pe o scară foarte înaltă, în capătul căreia a dorit să se sprijine de ceea ce ea credea că era un perete. În realitate, “peretele” era doar o pânză neagră, iar cântăreaţa a căzut de la doi metri.

Ce alte aventuri a mai avut parte cântăreaţa, telespectatorii Antenei Stars vor afla duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aprenţe” cu Florentina Fântănaru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest