Stela Popescu, întâmplare periculoasă la mare! "Am rămas pe fundul bazinului"

 

Stela Popescu a fost invitata de duminică a emisiunii "Dincolo de aparenţe" prezentată de Florentina Fântânaru. În emisie, actriţa a dezvăluit un fapt ciudat despre ea: nu face baie în mare niciodată.

Motivul nu e legat nici de igienă, nici de teamă, ci de un fapt logic şi simplu: nu ştie să înoate. O actriţă cu o aşa ambiţie nu a putut trăi fără să încerce măcar, aşa că într-o zi a ascultat de sfatul omului în care are încredere oarbă.

"Am un bărbat care iubeşte apa. El înota, eu trebuia să mă uit de pe mal. Eram la piscină, n-am mai mers pe plajă. Puişor mi-a spus atunci: Eu nu înţeleg de ce nu vrei să înveţi să înoţi. Te arunci în apă şi apa te scoate la suprafaţă. Eu cum cred în Puişor ca-n Dumnezeu, aşa că m-am aruncat şi am rămas la fundul bazinului. Nici măcar nu m-am speriat, a fost un fel de inconştienţă nu ştiu. Învăţam seara, iar a doua zi nu reuşeam să mă împrietenesc deloc cu apa. De la respiraţie sunt toate problemele, îţi dai seama, dar nu pot", a mărturisit Stela Popescu la "Dincolo de aparenţe".

Emisiunea "Dincolo de aparenţe" se difuzează pe Antena Stars în fiecare sâmbătă şi duminică de la orele 13:00.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest