Ultimul regret al lui Sergiu Nicolaescu! Vladimir Găitan a mărturisit tot la "Dincolo de aparenţe"

 
+2 click pentru
galerie

Invitat în emisiunea "Dincolo de aparenţe", Vladimir Găitan, bun prieten cu Sergiu Nicolaescu, a mărturisit regretele regizorului din ultimele sale luni de viaţă.

Moartea lui Sergiu Nicolaescu a cutremurat o lume întreagă, iar colegii lui au fost cei care au apucat să-l cunoască cel mai bine. Maestrul Vladimir Găitan a dezvăluit ultimul şi cel mai mare regret despre care cei doi au vorbit.

"În ultimele luni pe care le-am petrecut alături de el a fost că a intrat în politică şi nu a rămas doar regizorul Sergiu Nicolaescu. Asta i-a atras multe antipatii de care nu avea nevoie", a mărturisit Vladimir Găitan sâmbătă.

Moartea lui Sergiu Nicolaescu
La data de 3 ianuarie 2013, moartea lui Sergiu Nicolaecsu lăsa un mare gol în cinematografia românească. În urma mai multor complicaţii cardiace şi pulmonare, regizorul a murit la vârsta de 82 de ani, în timp ce se afla internat la spitalul Elias.

Emisiunea "Dincolo de aparenţe" este prezentată de Florentina Fântânaru şi se difuzează pe Antena Stars în fiecare sâmbătă şi duminică începând cu ora 13:00.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest