Un incident penibil i-a pus în pericol căsnicia! Minodora a fost sărutată de un tânăr

 
+2 click pentru
galerie

Este cunoscută de mulți în industria muzicii de petrecere, dar și în zilele noastre melodiile ei sunt ascultate și apreciate. Însă nu acestea sunt singurele lucruri care o fac remarcată pe Minodora. Artista reușește să frângă inimi pe la petrecerile unde cântă.

Cântăreața a avut parte zilele trecute de un eveniment mai puţin plăcut şi care i-ar fi putut pune în pericol chiar căsnicia. Artista s-a întâlnit cu un admirator de la una din petrecerile la care a mai cântat, iar situaţia a fost la limita penibilului.

"M-am întâlnit cu un băiat foarte drăgut, tânăr, slăbuţ şi m-am trezit că a venit brusc spre mine. Îl ţineam minte încă de când se băga la o petrecere privată în seamă cu mine. Vorbeam la telefon în mall, şi a venit cu tupeu şi m-a pupat pe obraz, aproape a intrat în gura mea. Dacă era un paparazzo, ar fi spus că s-a întâlnit Minodora cu amantul. Mă gândeam cum să reacţionez, îmi spunea: Vai, mai ştii la petrecerea aia cât am băut!, mă enerva că se băga în mine şi nu ştiam cum să îi tai elanul. I-am spus că mă grăbesc şi că vreau să plec. Omul a simţit că e aiurea şi că nu are niciun haz şi m-a lăsat. Când m-am întânit cu Papi, că aşa îi spun eu lui Liviu, i-am povestit tot. Nu avem niciodată astfel de probleme", a spus Minodora în ediția de duminică a emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest