Acuzată că și-ar fi jefuit partenerul, Antonia de la Mireasa se apără: „Mi-am luat doar pisica”

 

Concurenta de la show-ul matrimonial spune că a avut parte de un tratament groaznic din partea fostului ei partener.

În mediul online au apărut tot felul de zvonuri potrivit cărora Antonia ar fi furat din casa unuia dintre iubiți, cel de care s-a despărțit în urmă cu 6 ani. Concurenta de la Mireasa a dorit să pună capăt acestor speculații. Ea susține că a fost închisă în casă de respectivul bărbat, iar atunci când a reușit să evadeze a plecat doar cu pisica.

„Nu înțeleg de unde până unde sunt răutățile astea, pentru că nu înțeleg de unde vine logica asta. Mi-am dorit mult să clarific acele răutăți din social media, nu i-am jefuit casa în niciun fel. Pur și simplu a fost o relație foarte toxică. El mă închidea în casă, a plecat odată și trei zile. Era DJ, m-a închis în casă și la un moment dat, am reușit să plec și când am plecat, mi-am luat doar pisica. E tot ce am luat din casă”, a declarat Antonia.

Concurenta a mai spus că fostul iubit, cu care a rupt relația în urmă cu 6 ani, ar avea probleme psihice: „De atunci, au trecut șase ani de când ne-am despărțit. El în continuare scrie lucruri urâte despre mine. Când lucram în salon, a intrat peste mine în salon, mă urmărea. Mi-a găsit mașina, îmi arunca cu lucruri în mașină. Băiatul acela, pur și simplu, are probleme mintale”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest