Acuzată de fani că a spart case, Delia de la Mireasa a reacționat: „Am încercat să evit”

 

Delia s-a cuplat cu Liviu la scurt timp după ce acesta s-a despărțit de Iuliana. De aici s-au născut o serie de speculații.

Delia de la Mireasa nu formează un cuplu cu Liviu de foarte mult timp. Ea a început relația cu băiatul la scurt timp după ce acesta s-a despărțit de Iuliana. De altfel, de aici au apărut și speculațiile fanilor. În cadrul unul live făcut pe YouTube, Delia a aflat că există urmăritori care consideră că ea ar fi contribuit la despărțirea dintre Liviu și Iuliana, drept urmare a ținut să le răspundă.

„Nu am spart niciodată case. Nu cred că a fost nici în această emisiune cazul, nu s-a pus probleme de așa ceva. M-a afectat întrebarea (...) Afară nu e cazul, aici nu. Cred că am încercat să evit, adică nu am mai simțit să fac anumite chestii, adică și după ce am început noi să vorbim, am vrut să evităm cât s-a putut”, a spus Delia.

Concurenta a avut ulterior o discuție cu doamna Daniela, în care a continuat să se apere: „A fost o întrebare pe care eu am luat-o personal și nu trebuia să o iau personal, pentru că eu sunt împăcată cu mine sunt, dar în momentul în care s-a spus asta, am luat-o personal. Nu mai țin minte de la cine era, ceva de genul „Cum te simți ca femeie știind că ai spart case?”, în condițiile în care, eu ca femeie, sunt împăcată cu mine, sunt sigură 100% că nu am spart nicio casă aici”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest