Acuzații grave la adresa lui Sese venite de la fosta logodnică: „M-a bătut de multe ori!”

 

Mama Giovanei l-a atacat pe concurent, considerând inacceptabile manifestările acestuia la petrecerea de sâmbătă. Fosta logodnică a lui Sese i-a adus acuzații grave.

 

La petrecerea de sâmbătă seara Sese a avut o răbufnire de gelozie care a șocat pe toată lumea: a bruscat-o pe Giovana și a spart o ușă. După difuzarea acelor imagini, mama Giovanei a fost revoltată de ce a văzut și a intervenit telefonic pentru a-l avertiza pe Sese. „Orice scandal, în loc să ieși să-ți ceri scuze… Dacă știi că faci ravagii când bei nu mai bea. Atitiudinea asta e doar sâmbăta când bei”, i-a transmis mama Giovanei potențialului ginere.

 

O altă intervenție a venit din partea fostei logodnice a lui Sese. „M-a bătut de foarte multe ori, când bea alcool. Devine foarte agresiv. Eu locuiam în Italia și lucram și îi trimiteam bani pentru a face școala de șoferi, iar el îi juca la jocuri de noroc. Am rupt logodna cu el pentru că a cheltuit și banii pentru nuntă. Familia lui știe foarte bine, și sora lui. Chiar ea m-a salvat din mâinile lui odată”, a transmis aceasta.

 

Giovana a avut o nouă ceartă cu partenerul ei, în care a invocate din nou o posibilă despărțire: „Nu mai accept nimic, vrei să înțelegi bine, dacă nu, nu. M-am atacat, n-am făcut nimic. Sau ai alte pretext. Dacă tu continui așa, pa. Ți-am spus. Vrei să-ți demonstrez cum e să nu-mi pese. Tu mă acuzi de ceva ce nu fac. Așa nu merge, ori ajungem la un consens, ori nu. Chiar o să-ți arăt că nu o să-mi mai pese. Nu mai pot să vorbesc calm pentru că așa sunt acum, nervoasă. Atitudinea mea de acum e corectă, așa vreau eu să fac. Nu ți-a fost bine cum a fost până acum?”

 

În platoul Capriciilor, ambii parteneri au spus că au avut o discuție lămuritoare și au decis că le e bine împreună. „Am ajuns la o concluzie foarte clară: eu nu renunț la el, nici el la mine”, a spus Giovana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest