Adio, dar rămân cu tine! Leo, din casa Mireasa: „Nu-mi dau seama dacă e despărțire!”

 

Situația dintre Leo și Nora se complică de la o zi la alta. Cei doi stau în continuu împreună, dar lasă aparent ideea că nu mai formează un cuplu. Între timp, doamna Dana a intrat în conflict cu Perneș!

 

Inima îi spune că continue relația cu Nora, creierul încă îi pune opreliști. Leo vrea să dea răgaz timpului să rezolve problemele. ”Râdem, glumim, facem ce vrei tu, dar nu mai suntem într-o relație până când pot să-mi răspund la niște întrebări”, i-a transmis Leo, Norei.

 

Nora l-a pensat pe Leo, iar între cei doi au existat o serie de tachinări. Băiatul lui doamna Dana nu vrea însă să ajungă prea curând pe canapéa pentru a da explicații despre relația cu Nora: „Eu nu pot să zic lucruri drăguțe, pentru că dacă le zic sunt în următoarea zi pe canapé, unde suntem întrebați dacă suntem împreună. Parcă văd că mâine: Leo și Nora, v-ați pensat, sunteți iar împreună? Nu vreau să dau impresia că ne împăcăm, de fapt nici nu-mi dau seama dacă e despărțire. Tot ce cer de la toată lumea sfaturi, de zici că sunt cățeluș, dar eu sunt și cățelușul și stăpânul”.

 

Cu excepția faptului că nu se sărută și nu se țin în brațe, cei doi par a fi într-o relație, explicată astfel de Nora: „Încerc să mă obișnuiesc cu situația pe care o avem. Nu ne luăm în brațe, nu ne pupăm, vorbim, dar nu despre situația noastră. El credea că dacă eu îl pensez pe el suntem pe un drum pe care am fost înainte. În pauza care am luat-o putem să ne uităm stânga dreaptă. Dar îmi face plăcere să mă uit la el”.

 

Între timp, doamna Dana a dezvoltat un conflict cu Perneș, nemulțumită fiind că acesta a avut o discuție cu Nora, în care i-a dat sfaturi acesteia, în sensul că, după ce Nora a spus că vrea să lupte în continuare pentru Leo, confesorul i-a zis că dacă asta simte asta să facă. Doamna Dana s-a simțit lezată, considerând că Perneș dorește să o lovească pe ea: „Pentru că are ceva personal cu mine, e frustrat!”

 

„Doamne, ce cuvinte! Cuvinte mari de la o doamnă mare!”, a înțepat și Perneș. Apoi, doamna Dana a spus că neînțelegerile cu Perneș sunt din vremuri imemoriale: „I s-a părut lui că eu o vreau pe Sabrina pentru Leo și au fost discuții de acum două luni, de când am intrat în casă”. Pus să-și dea cu părerea despre noul front de luptă al mamei, cu Perneș, Leo a spus: „Eu nu pot să înțeleg de unde până unde se ajunge la un dialog între mama și un concurent. ”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest