Adrian și Aron intră în cursa pentru eliminare! Surprize imense în topul săptămânii!

 

Cei doi băieți care au curtat-o pe Elena se vor lupta pentru a rămâne în casa Mireasa. A fost mult timp în top 3 fete, dar acum și-a pierdut imunitatea.

 

Aron a avut câteva tentative de a-și găsi dragostea vieții în casa Mireasa. Ultima în care a eșuat a fost cu Elena, atunci când nu a fost de acord cu ideea unei relații bazate pe egalitate între bărbat și femeie. El a considerat că perceptele bisericești prevăd că femeia trebuie să fie supusă partenerului ei, motiv pentru care a și rupt relația cu Elena, aceasta fiind o susținătoare îndeverată a egalității între sexe. Fără parteneră, acesta a fost nominaizat de fetele din casă pentru eliminare.

 

Adrian a fost băiatul clasat pe ultimul loc în preferințele telespectatorilor, drept urmare se va duela cu Aron pentru a rămâne în casa Mireasa. Concurentul a încercat cu Ina, apoi a băgat-o în casă pe Inimioara și tot el a scos-o, pentru ca în final să ajungă la concluzia că-și dorește o relație cu Elena. Nehotărârea lui Adrian a dus la votul publicului telespectator, astfel încât până sâmbătă, ori el, ori Arin va părăsi casa Mireasa.

 

În weekend s-au acordat voturi și pentru primii clasați în preferințele telespectatorilor. În urma sufragiului, mama săptămânii a fost aleasă doamna Eleonora, iar băiatul săptămânii a fost ales Valentin, pe locul doi clasându-se Sese, Perneș încheind podiumul, la mare luptă cu Adrian, după cum a anunțat Simona Gherghe.

 

Fata săptămânii a fost desemnată Giovana, ca de obicei. Surpriza a venit când a fost anunțată ocupanta locului 2, Yana, ce a urcat vertiginos în ierarhie. Ultima beneficiară de imunitate este Sabrina, în vreme ce Alina a ieșit din top 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest