Alex, dezvăluiri despre Irina: „O cunosc de afară. Nu ai cum să te însori cu ea”

 

Videoclipurile sexy postare de Irina pe rețelele de socializare au stârnit o serie de comentarii în casa băieților.

 

La party-ul care a avut loc în weekend în casa Mireasa, Irina a dansat cu toți băieții, inclusiv cu Bogdan, căruia i-a spus că e liberă, că nu formează un cuplu cu Andrei, după ce la gala de vineri se așezase în spatele acestuia din urmă. Mai apoi, Irina a spus cu subiect și predicat că Andrei nu este pentru ea, iar dacă ar mai avea a doua oară posibilitatea să aleagă un băiat acesta ar fi Bogdan. Așadar, concurenta a stârnit o serie de discuții în casa băieților, în special între Andrei și Bogdan, dar în cadrul lor s-a implicat și Alex.

 

Și în contextul apariției imaginilor în ipostaze sexy ale concurentei pe rețelele de socializare, Alex a făcut o serie de afirmații care au surprins pe toată lumea, mărturisind între altele că o știe pe Irina din afara casei Mireasa. "Eu o cunosc de afară. Eu i-am văzut videoclipurile înainte să le vadă altcineva. Nu ai cum să te însori cu ea. O știu pe Irina de afară, oarecum, pentru că îi știu conținutul din mediul online.", a precizat Alex.

 

Concurentul a mai spus că nu ar accepta o femeie atât de libertină, chiar dacă a fost îndemnat de Roberto să intre în jocul ei. "Da, nu aș accepta o femeie, dacă m-aș pune într-o relație cu ea, să țină acele videoclipuri. Tu crezi că eu nu am simțit. O femeie când vrea să te cunoască, o face. Tu crezi că eu o să fac ceva de dragul televiziunii?", a întrebat retoric Alex.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest