Alex și Roberto, discuție despre Irina: „Din senin a apărut Bogdan”

 

Cei doi concurenți au avut un schimb de replici cu privire la fetele din casa Mireasa. La ce concluzie au ajuns.

 

Roberto și Alex au vorbit despre fetele din casa Mireasa, dar în special despre Irina, care pare cea mai dornică să-și găsească partener. Roberto a remarcat că după cunoașterea scurtă cu Andrei, Irina a încercat cu Alex, dar a ajuns brusc la Bogdan. "Știi ce nu înțeleg eu? Irina prima oara l-a ales pe Andrei. După a avut ocazia să te aleagă pe tine și a spus că vrea să te cunoască și din senin a apărut Bogdan. Eu nu înțeleg de ce nu altcineva.", a fost întrebarea lansată de Roberto.

 

În schimb, restul fetelor nu par foarte interesate, în opinia celor doi băieți, să interacționeze. "Diferă mult fetele din sezonul ăsta față de cele din sezonul trecut. Eu cred că fetele din sezonul ăsta nu sunt pregătite pentru o relație, mai ales pentru o căsnicie.", a mai spus Roberto.

 

Irina a căutat să explice de ce s-a orientat atât de repede de la Andrei la Bogdan, precizând că pe Alex nu l-a plăcut vreodată. "Eu am zis inițial că vreau să îl cunosc pe Andrei și asta am făcut. L-am cunoscut și am înțeles că îmi este suficient, nu avem lucuri în comun. Pe Alex nu l-am plăcut niciodată și la petrecere m-am apropiat de Bogdan.", a mărturisit Irina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest