Alexandra și Cosmin din casa Mireasa, din ce în ce mai îndrăgostiți: „Am observant anumite lucruri!”

 

Cei doi au ieșit din relațiile pe care le aveau pentru a forma cel mai nou cuplu din casa Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Alexandra a ieșit din relația pe care o avea cu Aron, după mai multe neînțelegeri, și a ajuns în brațele lui Cosmin, cel care de cum a intrat în casa Mireasa a spus că are un feeling special vis-à-vis de ea. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și au declarat că și-au analizat comportamentul unul altuia de ceva vreme până să facă pasul decisiv.

 

Apropierea dintre Alexandra și Cosmin vine odată cu aducerea aminte unor momente de la începutul lor în competiție. Concurentul era ultimul care a fost să vadă fetele din casă, iar el și Alexandra s-au observat de mai multă vreme, doar că amândoi erau în relații diferite. Cosmin a spus că nu își dă seamă cum a fost să fie, deoarece el la început nici măcar nu se uita la Alexandra pentru că era într-o relație și nu ar fi vrut să se bage.

 

,,Nu știu cum a fost să fie că eu nici nu m-am uitat la ea. Știam că are relație", a spus Cosmin. De partea cealaltă, și Alexandra a spus că a analizat comportamentul noului ei partener: ,,Te-am cunoscut și din partea asta mai ok, că ai fost într-o altă relație și am mai observat anumite lucruri, cum probabil și tu la mine”.

 

De altfel, de când a intrat în casa, Cosmin a recunscut că-i place de Alexandra, dar nu a vrut să facă pasul important întrucât aceasta era într-o relație cu Aron. „Fata care îmi place din casă este Alexandra. Am evitat răspunsul pentru că situația este ciudată. Aron a avut motive să fie gelos. E clar că numele din capul meu Alexandra este. Am evitat răspunsul și când m-a întrebat Aron. Este ciudată toată situația, dar nici în mine nu mai pot ține așa. Sâmbătă seara mi-am dat seama. Știam că Aron și Alexandra au o relație și am vrut să fiu un gentelman”, spunea Cosmin în urmă cu nici o săptămână.

 

Doamna Robertina îi încurajează foarte mult pe Cosmin și Alexandra și o place foarte mult pe noua iubita a fiului său. Cei doi au sentimente foarte puternice unul pentru celălalt și își doresc să ajungă în finală și apoi să plece fericiți acasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest