Alexandru și Cristina de la Mireasa, istorisiri din trecut: „M-a dat cu capul de mașină”

 

Cei doi concurenți au devenit din ce în ce mai apropiați, povestindu-și lucruri personale din trecutul lor.

Relația dintre Alexandru și Cristina pare să devină din ce în ce mai puternică, din moment ce aceștia au început să facă destăinuiri din trecut, unele de care nu sunt foarte mândri. Concurentul i-a povestit noii sale partenere că a avut o semi-dependență de jocurile de noroc.

„Am fost dependent de jocuri de noroc. Am avut o dependență de jocurile de noroc. Mini dependență. Nu la modul în care, uite, niciodată nu am împrumutat bani, niciodată nu am băgat ceva la amanet, am jucat strict banii pe care îi câștigăm. A început prin liceu, o perioadă s-a terminat și nu am mai avut nicio treabă cu așa ceva. Când m-am întors în țară, în 2021, a început. Să nu exagerez că zilnic, dar la două zile mă duceam la cazino. Nu jucam sume exorbitante, că nu eram așa, 2-3-5 sute de lei azi, la fel și mâine”, a povestit Alexandru. Cristina a fost fermă, transmițându-i băiatului că-l va părăsi dacă mai pune piciorul în cazinouri.

La rândul ei, concurenta a povestit un episod violent din trecut. „M-am dus într-o seară la club, era o serată. Acolo în club era un băiat, se tot uita la mine ca și cum era ultima… el era nu știu cine. Am ieșit afară cu prietena mea să fumăm o țigară, apoi a ieșit și băiatul ăla. M-a dat cu capul de mașină, toate astea și mă jignea. M-a umilit foarte rău”, a povestit Cristina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest