Alina, criză de gelozie în casa Mireasa: „Prima dată mi-a zis Larisa din greșeală”

 

Concurenta a explodat și i-a cerut partenerului său explicații după ce acesta a numit-o iarăși „Larisa”.

 

Alinei nu îi convine că Valentin face unele glume pe seama geloziei ei. Concurentul a strigat-o Larisa, iar tânăra este foc și pară. Nu concepe cum ar fi putut să greșească în acest fel, doar dacă nu cumva ține la Larisa, iar relația cu ea este doar de fațadă.

 

„Prima dată mi-ai zis Larisa din greșeală. Apoi vine Larisa la mine și-mi zice că tu încă te gândești la Larisa. Ori ai ceva și vrei să vorbești cu Larisa, ori mă iei la mișto și vrei să mă pui într-o lumină proastă, ori ai ceva neterminat cu ea, ori vrei să intri într-o relație și să vezi dacă sunt sau nu geloasă”, i-a reproșat Alina lui Valentin. Concurentul a reușit într-un final să o facă să înțeleagă că totul a fost o glumă.

 

Valentin a considerat oportun să împărtășeacă cu prietenul său Perneș problemele pe care le are cu Alina. Valentin și Perneș au purtat o conversație în care și-au pus sufletul pe tavă unul în fața celuilalt, fiecare dintre ei mărturisind ce îi îngrijorează în relațiile lor. În cazul lui Valentin a fost vorba despre nesiguranța Alinei cu privire la autenticitatea sentimentelor pe care le are pentru el și posibilitatea ca lucrurile să se schimbe în momentul în care vor ieși din casă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest