Alina de la Mireasa a răbufnit: „Ocup loc degeaba în casă”

 

Concurenta este nemulțumită că nu a găsit încă sufletul pereche în casa Mireasa. Ea consideră că este marginalizată.

 

În testimonialul de la începutul noului sezon din Mireasa, Alina mărturisea că a intrat în competiția matrimonială cu un scop clar: acela de a găsi marea iubire cu care să se căsătorească. Până acum, concurenta nu a avut prea mare noroc, iar faptul că nimeni nu s-a arătat interesat de ea o macină teribil. Drept urmare i s-a plâns doamnei Anina în legătură cu acest subiect.

 

„Nimeni nu mă place din casă. Nu este loc pentru mine. Ocup loc degeaba în casă. Aici nu-mi găsesc, de ce săp stau aici să sufăr. Nu mai fac față. Nu mă mai înțeleg cu nimeni din casă. Nici nu mai vreau să socializez cu nimeni. Mă fac urâtă, slabă, prefăcută. Sunt supărată. O voi lua razna! O să vorbescu cu pereții. Niciunul nu mă vrea! Eu nu am cum să alerg după băieți car enu mă vor! Eu am venit aici să-mi găsesc dragotea și nimeni nu mă vrea!”, i-a spus Alina doamnei Anina.

 

Concurenta s-a arătat deranjată de comportamentul băieților din casă atunci când încearcă să interacționeze cu ei: „Când încerc să comunic, băieții își schimbă atitudinea. Simt că nu suntem compatibili în gândire și consider că atât îmi este locul să stau în casă”.

 

Alina a avut și-un target precis în casa Mireasa, și anume pe Adrian. „Deja de când sunt în casă am văzut foarte multe schimbări și deja încep să mă obișnuiesc, să mă adaptez foarte repede. Până la urmă este decizia lui dacă s-a așezat, altfel sunt și eu liberă să aleg, să cunosc și consider că venind aici, trebuie să mai încrezătoare, ca să îmi găsesc pe cineva. Am scăpat foarte mult de emoții și îmi era greu până m-am acomodat în casă. Mi-a trebuit o perioadă de adaptare. Și băieții trebuie să facă și ei câte un pas. Eu am mai spus asta”, a spus Alina.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest