Alina, impresionată de pregătirile făcute de Valentin: ”Câți ursuleți, câte flori!”

 

În cadrul emisiunii „Familia MIREASA. Povestea Continuă”, protagoniști au fost Valentin și Alina, cei care au devenit de curând părinți.

 

Alina și Valentin sunt în al nouălea cer, după ce l-au adus pe lume pe micuțul Heracles, nume cu conotații în mitologia greacă. Cei doi îndrăgostiți sunt, firesc, mai fericiți ca niciodată, mai ales că acum familia a crescut numeric. Valentin s-a ocupat de amenajarea camerei micuțului Heracles, cât timp Alina a fost la spital. Revenită acasă, fosta concurentă de la Mireasa a fost surprinsă de tot ce a făcut soțul ei.

 

”Cât de frumos. Ce jucării ți-a luat tati. Câți ursuleți ai aici. Ai avut timp de cumpărături tu. Totul este foarte frumos. Uite câte flori”, a spus Alina, după ce a văzut camera bebelușului.

 

De partea cealaltă, în cadrul emisiunii, Valentin a dezvăluit cum s-a simțit când și-a văzut pentru prima dată copilul, în maternitate. ”M-a luat prin surprindere. M-am urcat în mașină și am fugit la spital. Am intrat la ea în salon și am întrebat-o cum se simte, am felicitat-o, eram foarte fericiți amândoi. I-am cerut să îmi dea voie să îl văd pe bebe puțin. Nici nu știu cum să descriu așa ceva, nu cred că am mai avut o trăire la fel de emoționantă. Eu am uitat de tot, de probleme, de absolut tot”, a declarat Valentin, la Mireasa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest