Alina și Larisa s-au confruntat direct în casa Mireasa. Ce spune Valentin, mărul discordiei: „Încearcă dă dea niște fitile…”

 

Fetele din casa Mireasa au scos săbiile din teacă și s-au confruntat direct. Cum au ajuns de la Valentin la întinsul rufelor, farfurii nespălate și pantofi făcuți cadou returnați.

 

Alina și Larisa au avut o discuție deschisă despre Valentin, concurentul pe care ambele fete au recunoscut că îl plac. Larisa i-a spus Alinei că ea nu vrea să-i strice relația cu Valentin. Confruntarea dintre cele două tinere atrage concluziile lui Valentin.

 

Animozitățile dintre cele două concurente sunt în mod clar mai vechi, dar au fost din nou scoase iarăși la lumină de o serie de confesiuni pe care Larisa i le-a făcut doamnei Dana, în care ideea centrală a fost: „Nu știu ce se gândește Alina, că eu i l-aș fura…”

 

Când cele două fete s-au întâlnit față în față, Alina a deschis subiectul: „Nu e problema la tine, e la el. La tine m-a deranjat faptul că mi-ai spus că sunt geloasă. M-am supărat pe tine că ai spus că suntem certați din cauza ta. Ce a fost chestia din materialul de astăzi, când ai zis: ce să-I fac Alinei dacă eu arăt bine?”

 

Larisa a contra-atacat: „Nu pe tine te-a făcut mama Dana pitic de grădină, ci pe Valentin. Eu am spus doar adevărul, că sunteți certați din cauza geloziei. Eu nu aveam nimic cu el, până la glumele lui cu mine. Ești răspunzătoare pentru că Valentin nu mă mai salută, normal, dacă omul nu mai poate face glume că ești tu geloasă”.

 

Apoi, la confesiunile de la Capriciile Iubirii, Larisa și-a îndreptat tirul spre Valentin, pe care îl acuză că o evită ca să nu o mai facă geloasă pe Alina: „M-a deranjat că nu m-ai băgat în seamă când te-am întrebat dacă merg ochiurile alea. Apoi și gestul cu șampania, când ai vrut să-mi iei din mână, sau nu știu ce ai vrut să-mi faci. Ai vrut să-mi iei șampania din mână să-ți pui prima”.

 

Valentin a vrut să tragă o serie de concluzii după cearta fetelor: „Ce mă deranjează la ea este că se vede superioară Alinei. Încearcă să dea niște fitile și cu doamna Dana, niște lucruri care, dacă stau să le gândesc altfel sunt amuzante”. Doar că războiul dintre Larisa și Alina nu se încheiase, cele două continuând să-și facă o serie de reproșuri casnice: că una nu i-a întins rufele celeilalte, că a mâncat din mâncarea gătită și nu a spălat farfuria, iar alta că a returnat o pereche de pantofi primiți cadou. Așa au trecut de la Valentin la mașina de spălat, pantofi și o farfurie nespălată, concluzionând că e mai bine să evite de-acum înainte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest