Alina și Valentin de la Mireasa au dat dovadă de ambiții ieșite din comun: „Ne-am dorit să lucrăm noi la casă”

 

Cei doi îndrăgostiți și-au construit aproape singuri casa în care locuiesc acum. Totul a început în martie, anul trecut.

 

Alina și Valentin s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în cadrul show-ului matrimonial Mireasa – Capriciile Iubirii, de la Antena Stars. Cei doi au decis să se căsătorească, au prins marea finală a întrecerii, dar nu s-au impus. Dragostea a învins, cei doi au făcut nunta, iar din martie au început să construiască propria casă. Acum, când familia s-a mărit după ce Alina l-a adus pe lume pe Heracles – Iosua, toți trei s-au mutat în casa pe care și-au ridicat-o cei doi îndrăgostiți.

 

Alina s-a implicat activ în construirea casei, după cum a mărturisit în exclusivitate la Xtra Night Show. ”A fost mai mult pentru că ne-am dorit să lucrăm noi la casă. Și gresia, scările, cam tot am făcut împreună. Scările le-au făcut Valentin cu tata, gresia am pus-o eu cu Valentin. Le-am reușit pe toate. Am făcut nunta”, a declarat Alina, la Xtra Night Show.

 

Totodată, fosta concurentă a dezvăluit și cum a ales împreună cu Valentin numele celui mic, Heracles – Iosua. ”El este foarte cuminte. Nu plânge noaptea, se trezește de două ori. Am noroc cu Valentin, care îl liniștește. Heracles este un nume încă din casa Mireasa, Valentin l-a ales. Vine de la Hercule, de la putere, iar Iosua este nume biblic. Am zis să aibă și un nume din Biblie”, a declarat Alina, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest