Alina și Valentin de la Mireasa au explicat cum au ajuns la numele Heracles – Iosua pentru copilul lor!

 

Cei doi soți i-au pus copilului un nume cu rezonanțe din mitologia greacă, iar un altul inspirat din Biblie.

 

Alina și Valentin au devenit părinți luna trecută și sunt mai fericiți ca niciodată. Multă lume a rămas surprinsă atunci când a auzit cum îl cheamă pe copilul cuplului care și-a legat destinele în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii. Pe cel mic îl va chema Heracles – Iosua. În exclusivitate la Xtra Night Show, fosta concurentă de la Mireasa a explicat cum au ajuns la acest nume.

 

Alina de la Mireasa a explicat la Xtra Night Show că Heracles vine de la celebrul personaj Hercule și semnifică putere, iar Iosua este un nume din Biblie.”El este foarte cuminte. Nu plânge noaptea, se trezește de două ori. Am noroc cu Valentin, care îl liniștește. Heracles este un nume încă din casa Mireasa, Valentin l-a ales. Vine de la Hercule, de la putere, iar Iosua este nume biblic. Am zis să aibă și un nume din Biblie”, a declarat Alina, la Xtra Night Show.

 

Cei doi se descurcă singuri cu bebelușul, fără a avea nevoie de niciun ajutor. ”Suntem doar noi doi. La început a fost în prima săptămână mama. Am rămas noi doi, Valentin mă ajută la tot. Mă ajută la băiță”, a declarat fosta concurentă de la Mireasa. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest