Alina și Valentin, din casa Mireasa s-au certat din nimic: „A fost un reproș aiurea!”

 

Părea numai lapte și miere între relația dintre Alina și Valentin, însă o replică dată în viteză a stricat totul.  

 

În urmă cu câteva zile, între Alina și Valentin apăreau tensiuni. Fiecare dintre ei exprimându-și nemulțumirile și dubiile în privința viitorului relației lor. Totul a pornit de la o replică spună în viteză de concurent: „Dacă faci fițe și figure, hai pa”. Cum neînțelegerile se rezolvă cu calm, înainte ultimei emisiuni cei doi au discutat mai relaxat, sperând să-și clarifice opiniile divergente.

 

Alina i-a reproșat lui Valentin că a trăit experiențe greșite și consideră că este învățat prost. Ea este de părere că el este obișnuit ca toate femeile să vină după el, în momentul în care face mofturi. „Ai trăit experiențe greșite, să nu zic proaste și ești și învățat prost. Ești obișnuit ca toate femeile să vină după tine în momentul în care tu faci mofturi. Nu se întâmplă așa în viața reală”, a spus concurenta.

 

Alina este de părere că Valentin vede lumea în propriul lui fel și consideră că de fiecare dată când recurge la un gest de supărare, femeile trebuie să se țină după el, deoarece este o fire orgolioasă. Ea a spus că în viața reală acest lucru nu se întâmplă. „În viața reală, adică atunci când ieși din Timișoara puțin, ieși din lume, nu se întâmplă acest lucru”, a spus Alina.

 

Concurenta i-a mai transmis partenerului său: „În primul rând că nu am urlat și nu am țipat, a fost un reproș aiurea. Ar trebui atunci când tu faci lucruri și pe mine mă deranjează eu să ți le fac la fel. Am impresia că te cam deranjează chiar tot… Și în loc să fie bine, simt mai multă tensiune. Eu nu înțeleg care ești, ăla care își dorește copii sau ăla care mă lasă la prima…”

 

Valentin a încercat să facă un pas în spate, un compromis de dragul iubitei. El i-a oferit mai multe momente de tandrețe Alinei, iar la un moment dat în discuția lor a spus faptul că un bărbat așa drăgăstos ca el nu a mai văzut niciodată, iar ea continuă să aibă figuri. „Așa bărbat drăgăstos nu ai mai văzut în viața ta, și tu numai figuri faci”, a spus Valentin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest