Alina și Valentin din casa Miresei, probleme în cuplu: „Hai, gura!”

 

Cei doi îndrăgostiți din casa Mireasa au avut o discuție dură, în care și-au adus o serie de reproșuri unul altuia. Mai vehement a fost Valentin.

 

Cei doi concurenți au probleme grave de comunicare, iar discuțiile sunt în contradictoriu și nu ajung la nicio rezolvare. Îndrăgostiții nu știu de unde pornesc problemele lor din cuplu și încearcă să le rezolve din răsputeri, dar mai întâi de toate trebuie să fie sinceri unul cu celălalt și să învețe să comunice între ei.

 

Valentin îi reproșează Alinei că nu este mai deschisă și nu comunică: Învață să comunici cu mine! Dacă nu vorbești cu mine te ia mama naibii. Nu ști să comunici. Când nu spui nimic, ajung să mă enervez. Nu știu ce faci sau nu, dar ai figuri. Draga mea, de două luni ți-am acceptat toate ambițiile. Ai pretenții, am pretenții. Sunt probleme pe care trebuie să le rezolvăm, hai gura! Ți-am zis în spirit de glumă. Niciodată nu iei în serios ce zic, și când îți zic, în glume „hai, gura” o iei pe pereți. Spune-mi că tu afară ai fost deschisă din toate punctele de vedere. Dacă tu vrei să stai închisă, dacă ești dispusă să stai așa, fără să comunici, e treaba ta”.  

 

Alina se explică, spunând că nu vrea să fie restricționată, iar la rândul ei să încalce libertatea partenerului. Fata apreciază că micile discuții nu au un fundament real: „Mă duc la somn, iar ce vrei să auzi îți spun mâine dimineață. Nu mai face așa că mă doare. Vreau lângă mine un bărbat lângă care să fac tot ce îmi trece prin cap, să mă simt liber. Dacă nu vrei, nu mai zic nimic. Spune-mi cu cine trebuie să stau, cu cine pot să vorbesc. Nu ți se pare că ne certăm cam des după o lună împreună? Păi dacă mie nu-mi stă în caracter să comunic, ce să fac… Sunt certuri din nimic”.

 

În altă ordine de idei, Valentin și Alina au sărbătorit o lună de relație. Cei doi îndrăgostiți au avut ocazia să iasă la o plimbare cu bicicleta, în afara casei Mireasa. Momentul a fost plin de amuzament, concurenții s-au simțit minunat unul în prezența celuilalt.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest