Amenzile din casa Mireasa au dus la un conflict între Leo și Aron! „Vreau să te justifici!”

 

Dacă se încalcă regulamentul se plătește la comun, asta nu au înțeles Leo și mama sa din casa Mireasa, care considerau că pot lua amenzi pe bandă.

 

Doamna Dana nu a prea ținut cont de avertismente și s-a trezit cu o serie de amenzi, însă nu doar ea a încălcat regulamentul. Leo și Cosmin, de asemenea, au fost amendați după ce au încălcat regulamentul! Motivul pentru care au fost aplicate amenzile? Pentru că au comunicat între case, iar acest fapt a reprezentat o încălcare a regulilor concursului!

 

Problema apare prin faptul că bugetul este la comun, așa că orice amendă luată de un concurent sau de mama acestuia afectează întregul grup. Doamna Dana avea propriile reguli în casă, care nu se potriveau de fel cu cele ale emisiunii: „Am luat o amendă, cât să mai iau. Eu știu că două amenzi într-o zi nu se dau”.

 

Știind că va fi afectat de încălcările repetate ale regulamentului de către Leo, Aron i-a cerut acestuia să nu mai vorbească între case. Fapt care a stârnit revolta băiatului lui doamna Dana, care nu a priceput că banii sunt la comun și că îi va leza implicit pe colegii săi: Aron, din bugetul meu consider că pot lua amenzi de 200 de lei, nu mai mănânc, asta e. Ideea e că toată lumea greșește. Eu dacă vreau Aron mă duc pe ușa aia. Aici ești în calitate de coleg. Vreau să te justifici. Dacă tu simți nevoia să mă iei la mișto, nu poți să ridici problema apoi să taci din gură, asta fac copiii”.

 

Simona Gherghe a explicat: „Bugetul în casa Mireasa este comun, este regula emisiunii, nu s-a întâmplat în nici un alt sezon să fie buget separat. E ca într-o familie. Când veți fi o famiie o să vedeți. Sigur că sunt gusturi diferite, comportamente diferite, dar trebui să vă adaptați la comportamentul de aici. Dacă unul greșește e sancționată de toată lumea. Doamna Dana a luat două amenzi într-o zi, ceea ce a afectat bugetul comun”.

 

S-au dat trei amenzi în casa Mireasa, pentru cei care au comunicat între case: 50 de lei Leo, 50 de lei Cosmin, 50 de lei mama Dana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest