Ana și Daniel de la Mireasa, gestul iubirii infinite: ”Eu îl așez, tu îl închizi”

 

Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum se înțeleg finaliștii de la Mireasa în viața de zi cu zi.

 

Echipa de la Familia MIREASA. Povestea Continuă a fost împreună cu Ana și Daniel pentru a vedea cum se înțeleg cei doi îndrăgostiți. Imaginile I-au suprins pe Ana și Daniel în Veneția, acolo unde au prins un lacăt pe un pod al iubirii. Cei doi finaliști ai sezonului 8 de la Mireasa s-au bucurat împreună de acest moment unic și extrem de special pentru ei.

 

„Iubirea mea, dacă data trecută nu am avut ocazia să facem acest gest simbolic al încoronării iubirii, trebuie să punem un lacăt cu inițialele noastre și cu semnul infinitului. Să-l punem aici, într-un loc superb. Eu îl așez și tu îl închizi, ca să fie în iubirea noastră. O să rămână pentru totdeauna aici, până la infinit. Ce frumos arată!”, a spus fostul concurent al emisiunii de la Antena Stars

În privința relației lor, Daniel a subliniat: „Nu ne preocupă lucrurile mici. Mereu vorbim despre ceea ce avem pe inimă, vorbim deschis, adică în momentul în care ceva ne trece prin minte, o întrebare, o discutăm absolut deschis. Nu ne-am certat, comunicarea dintre noi consider că este cheia calmității și respectului. (...) Din contră, aș putea spune că este mult mai eficientă relația și mult mai frumoasă de când am ieșit din casa Mireasa, pentru că suntem mult mai liberi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest