Ana și Daniel, finaliștii sezonului 8 de la Mireasa, se înțeleg perfect după căsătorie: ”Aceasta este cheia”

 

Cei doi îndrăgostiți, care au prins marea finală a emisiunii matrimoniale, au rămas împreună și în afara casei Mireasa. Cum se înțeleg cei doi tineri proaspăt căsătoriți.

 

Povestea de dragoste dintre Ana și Daniel a început în casa Mireasa, dar a continuat și în afara ei. În cadrul emisiunii Familia MIREASA. Povestea Continuă, băiatul a dezvăluit care este, în opinia lui, secretul unei căsnicii reușite. El susține că unul dintre cele mai importante aspect este comunicarea în cuplu.

 

„Nu ne preocupă lucrurile mici. Mereu vorbim despre ceea ce avem pe inimă, vorbim deschis, adică în momentul în care ceva ne trece prin minte, o întrebare, o discutăm absolut deschis. Nu ne-am certat, comunicarea dintre noi consider că este cheia calmității și respectului. (...) Din contră, aș putea spune că este mult mai eficientă relația și mult mai frumoasă de când am ieșit din casa Mireasa, pentru că suntem mult mai liberi. (...)”, a mărturisit Daniel, la Familia Mireasa. Povestea Continuă.

 

Cei doi plănuiesc un pas imens: să plece în Dubai, într-o primă fază. „Destinația următoare este Dubai. Mergem, ne stabilim acolo, dezvoltăm afacerea pe care o aveam înainte să intru în casa Mireasa și în Dubai, după care probabil, după câțiva ani ne vom întoarce, nu cred că în țară, cred că într-un loc unde să ne mutăm să ne placă amândurora... că e New York, că e Hawai, rămâne de văzut. Primul pas major e să ne mutăm în Dubai și acolo să dezvoltăm ceea ce avem în prezent”, a adăgat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest