Andreea de la Mireasă este însărcinată cu Radu: "Barza s-a lăsat așteptată"

 


Andreea de la Mireasa sezonul 2 este însărcinată cu Radu și a dat marea veste pe pe rețelele de socializare, unde a publicat o imagine cu ecografia bebelușului și un mesaj emoționant. Andreea de la Mireasă este acum foarte fericită și a reușit să treacă peste mariajul eșuat și problemele în dragoste de până acum.

Încurcate sunt căile dragostei! Așa se face că Radu de la Mireasa sezon 3 și iubita lui, Andreea, din sezonul 2, vor deveni părinți. Cei doi au publicat deja o primă imagine cu bebelușul lor, ce-i drept într-o ecografie, și un mesaj emoționant legat de venirea pe lume a primului lor copil.

Deși în trecut a fost într-o căsnicie nefericită, Andreea de la Mireasă 2 este acum împlinită lângă Radu, fost concurent la Mireasă 3.

Fosta concurentă de la Mireasa – Capriciile Iubirii este însărcinată cu partenerul ei și le-a dat urmăritorilor ei vestea printr-o postare în care a mărturisit că ziua în care a aflat că va avea un copil a fost cea mai fericită din viața ei.

„Barza s-a lăsat așteptată și a venit într-un final. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața noastră, este ziua în care te vedem puțin, pentru prima oară.

Abia așteptam sa ieși din cocon' și sa ne faci fiecare zi din restul vieții noastre mai frumoasă', a scris Andreea pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest