Andreea și Bogdan de la Mireasa, din ce în ce mai apropiați: „Am avut două relații…”

 

Sergiu și Andreea au pus stop cunoașterii, prilej perfect pentru Bogdan pentru a se apropia de concurentă.

 

Andreea și Sergiu au remarcat că nu se potrivesc de niciun fel, drept urmare au pus punct cunoașterii. Concurenta nu a stat prea mult timp fără pretendent, Bogdan profitând de ocazie și apropiindu-se de ea. De la bun început, băiatul a fost extrem de direct, spunând că vrea să o cunoască mai bine.

 

Ideea e că nu știu prea multe despre tine. Știu că ești Capricorn, mergi la sală. Andreea eu vorbesc direct, mie îmi place de tine că fată, vreau să știu condiția în care ne aflăm. Vrei să vorbim, vrei să ne cunoaște?”, a fost întrebarea adresată de Bogdan.

 

Andreea s-a arătat deschisă, i-a povestit lui Bogdan că țintește să-și dezvolte o carieră în beauty, dar rapid au trecut la lucruri mult mai serioase. Băiatul i-a mărturisit că este un tip gelos și impulsiv și că de-a lungul relațiilor și-a înșelat una dintre partenere, iar acum are un regret în acest sens.

 

De partea cealaltă, Andreea i-a mărturisit că ea nu a fost infidelă, ci a fost înșelată, și a vorbit despre poveștile de iubire în care a fost implicată până acum: „Eu am avut două relații. În prima de cinci ani jumate am fost înșelată și am trecut peste că nu am avut confirmare, dar când am aflat s-a incheiat tot. A doua oară am avut o relație de trei ani și a fost o chestie de nu ne mai înțelegeam, aveam eu niște impresii. Eu am foarte multă încredere în omul de lângă mine.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest