Andreea și Bogdan de la Mireasa din nou împreună: „Privirile noastre…”

 

Cei doi concurenți vor să mai dea o șansă relației lor, după ce au stat o perioadă separați.

 

Andreea și Bogdan au considerat că le este mai bine împreună decât separați. Cei doi s-au ținut de mână la petrecerea din weekend, fiind hotărâți să mai dea o șansă relației. Pentru o perioadă ei au oprit cunoașterea, Andreea fiind nemulțumită de o serie de aspecte care-l vizau pe Bogdan, printre acestea numărându-se și faptul că partenerul ei consuma prea mult alcool la petreceri. Dar iată că party-ul de sâmbătă a fost de bun augur.

 

Andreea a explicat de ce și-a schimbat radical atitudinea vis-à-vis de Bogdan. „Pur și simplu așa simt! În toată această perioadă în care am fost separați cred că au fost oprite sentimentele mele, nu s-au mai dezvoltat. Noi ne-am mai intersectat privirile prin casă, dar doar la nivel de privire și atât”, a explicat concurenta.

 

Concurenta de la Mireasa a mai adăugat: „Nu știu cum să explic lucrul acesta... pur și simplu așa am simțit. Eu am simțit asta la petrecerea de sâmbătă, privirile noastre...” Doamna Crina, mama concurentul, este încântată că povestea de iubire dintre cei doi continuă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest