Andreea și Denisa, eliminate din competiția Mireasa

 

În ultima ediție a emisiunii Mireasa, concurentele Andreea și Denisa au fost eliminate din competiție, punând astfel capăt drumului lor în show-ul matrimonial. Cele două fete și-au luat rămas bun de la ceilalți concurenți, lăsând în urmă emoții și lacrimi.

În momentul în care au părăsit casa Mireasa, Andreea și Denisa au fost întâmpinate cu aplauze și îmbrățișări de către concurenții rămase în competiție. Cu toate acestea, fiecare dintre ei a avut o perspectivă diferită asupra situației lor.

Andreea a fost extrem de fericită să plece din competiție, deoarece acest lucru i-a permis să ajungă direct la Ionuț, alesul inimii sale, care a fost acolo pentru a o aștepta chiar la poartă. Concurenta a primit un procent foarte mare din partea fanilor emisiunii, care au votat în favoarea ei, pentru a-i da oportunitatea de a fi alături de partenerul ei.

În schimb, Denisa nu a fost tristă că a părăsit competiția, chiar dacă nu și-a găsit locul acolo. Concurenta nu a avut norocul să își găsească partenerul la Mireasa, iar fanii au observat că nu se regăsea prea mult în competiție.

Astfel, cele două fete au ales să plece din emisiune și să-și urmeze drumul lor în viață. Îndrăgostiții Andreea și Ionuț își pot concretiza acum frumoasa lor poveste de dragoste, în timp ce Denisa își va căuta mai departe alesul inimii. În final, decizia a stat în mâinile publicului, iar cele două concurente au părăsit competiția Mireasa fără nicio remușcare sau regret.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest