Andrei nu s-a adaptat în casa Mireasa: „Mama e singura femeie de care îmi pasă!”

 

Concurentul nu se simte deloc în largul lui în cadrul show-ului, neînțelegând de ce nu reușește să se apropie de vreuna din fetele din casă.

 

Pentru Andrei prezentța în casa de la Mireasa – Capriciile Iubirii pare a fi mai degrabă un supliciu. Concurentul nu s-a adaptat deloc și consideră că prezența sa în casă nu-și are rostul. El nu pare interesat să-și găsească o parteneră, ci este mai preocupat de starea de spirit a mamei și spune că aceasta este singura femeie la care ține. Totodată, participantul la emisiune a mai precizat că a adoptat o atitudine defensivă pentru a nu mai crea conflicte.

 

,,Nici mama nu e bine aici. Când ea nu e bine, nici eu nu sunt bine. E singura femeie de care îmi pasă. Pentru mine ea e cea mai mare comoară și vede și ea că nu am niciun rost aici. Interacționez cu oamenii, știu ce înseamnă să fii sociabil, să poți să comunici, să transmiți emoții, să primești emoții, să fi încărcat cu energie. Eu stau restras, dacă asta nu mai aduce conflicte, discuții, păreri”, a spus concurentul.

 

Dacă pe mama sa o consideră o comoară, încă nu a găsit în niciuna dintre concurente calități care să-I placă. Astfel, Andrei se află încă în expectativă, spunând că încă nu a găsit nicio fată cu care să fie compatibil în casa Mireasa.

 

,,O să aștept că poate va veni cineva cu care aș putea fi compatibil, să pot să o curtez. Mi-am luat hate și tot felul de păreri doar pentru că am fost sincer. Pentru că mi-am spus părerea și am spus exact așa cum văd eu lucruri, că nu îmi place nicio fată. Fetele nu mi-au transmis nimic și de aia nu-mi place niciuna. Mă gândesc poate problema e la mine. Poate am eu niște bariere. Mă chinui, sunt terminat psihic”, a mai precizat Andrei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest