Antonia și Andrada se bat pentru Albert de la Mireasa! „Ce se întâmplă aici este o intervenție!”

 

Părinții Andradei au venit în platou, în vreme ce Antonia nu a mai rezistat și a ieșit din emisiune.

 

Albert este la mijloc, între Antonia și Andrada. Cele două fete și-l dispute pe concurent. Au apărut și părinții Andradei în emisiune, moment în care Antonia și-a pierdut răbdarea, a avut o replica, după care a considerat oportun să părăsească platoul emisiunii.

 

Antonia de la Mireasa a spus: „Tu ai început, Andrada, eu mi-am pus să mănânc și tu ai început astăzi. O chestie care nu este adevărată, ai început să zici că mama mea a spus nu știu ce de tine. Nu a zis. A zis că mă susține orice ar fi, pentru că ea este sunată și înjurată. (...) Eu refuz. Ce se întâmplă aici este o intervenție, eu refuz să particip la așa ceva”.

 

De partea cealaltă, mama Andradei doar a amenințat că părăsește platoul, dar a rămas pe poziție, susținându-și fata. „Pentru ce am venit invitată în seara asta? Să o văd pe Antonia cum se bate cu Andrada pe un băiat de 22 de ani? (...) Pot vorbi? Că ies din platou. Eu vin de la sute de km să îmi fac copilul fericit, nu că e disperată Antonia. Dacă îi place de Albert, poate să îl ia și mâine, o ține Andrada?”, a spus mama Andradei.

 

În toată această tevatură, Albert este cel mai probabil mulțumit de poziția în care se află, fiind practic curtat de cele două concurente. El rămâne în expectativă, fără a înclina balanța spre vreuna dintre fete.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest