Antonia și-a cerut scuze pentru că a părăsit platoul: „Mă simțeam încolțită”

 

În cadrul emisiunii Mireasa. Direct din culise, concurenta a explicat de ce a fugit din platou și nu a acceptat duelul cu rivala Andrada și părinții acesteia.

 

Antonia și Andrada și-l dispută pe Albert în casa Mireasa. Andrada a venit cu ajutoare, adică părinții ei au fost prezenți în platoul emisiunii. Antonia s-a simțit singură, izolată și încolțită, drept urmare a considerat că este mai indicat să iese din emisiune decât să continue cearta cu cealaltă concurentă și rudele acesteia.

 

La Mireasa. Direct din culise, concurenta s-a justificat în interviul pe care l-a acordat gazdei Raluca Preda. „Astăzi mă simt mult mai bine și vreau să îmi cer scuze că am plecat din platou. Pur și simplu, nu mă simțeam bine acolo, mă simțeam atacată, încolțită, ca să spun așa, și nu am venit aici să fac mahala. Într-adevăr, sunt o persoană vulcanică, dar nu sunt un om rău. Consider că nu am făcut rău nimănui, am venit să îmi găsesc iubirea, nu să mă cert”, a declarat Antonia, la Mireasa. Direct din culise

 

Concurenta a mulțumit pentru scrisorile primite din partea susținătorilor. „Credem că ai nevoie de câteva rânduri de încurajare după zilele care au trecut, așa că, ne-am gândit să îți scriem câteva sfaturi și păreri pe care te rugăm să le primești în mod constructiv și să ne crezi că ne pasă de tine și că ne place de tine”, este o parte din mesajul primit de concurentă, din partea fanilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest