Aron de la Mireasa, gata să devină tătic: „Urați-ne succes”

 

Fostul concurent de la show-ul matrimonial de la Antena Stars pare să-și fi găsit marea iubire.

 

Aron a fost un concurent interesant în casa Mireasa. Perceptele sale ultra-religioase au speriat însă o mare parte dintre concurente, care doreau să-și trăiască intens viața, cel mai probabil. Drept pentru care, după o serie de tentative eșuate de a-și solidifica relații în cadrul show-ului, Aron a dat chix și în cele din urmă a fost eliminat din competiție. Chiar dacă

Aron și iubita lui au început să amenajeze camera bebelușului, după cum au spus pe Instagram, doar că se pare că nu a fost deloc așa de ușor pe cât ar fi crezut inițial. „Urați-ne succes! Bebe, be ready”, a scris Aron de la Mireasa, sezonul 5, pe Instagram.

Aron și-a cerut partenera de soție în luna ianuarie, în timpul unei vacanțe în Tenerife: „Un ,,DA” cat un milion de cuvinte! Cu nespuse sentimente de emoție, fericire și dragoste mi-am dorit ca acest moment ce a sosit să fie unul de neuitat! Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și ești atât de perfectă! Abia aștept să ne petrecem întreaga viața împreună, ca o familie! Te iubesc!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest