Aron spune că are mulți dușmani din cauza postărilor de pe Tik-tok și a mașinilor. Mesajul transmis Alexandrei: „Dacă te-a deranjat ceva…”

 

Relația dintre Aron și Alexandra a fost pusă la încercare când au apărut informații din trecutul concurentului de la Mireasa. Cum le-a comentat acesta și cum a reacționat Alexandra.

 

Aron a explicat că are foarte mulți dușmani, în afara casei Mireasa. El a fost însă destul de evaziv atunci când a vorbit despre cei care-I poartă pică și despre motivele care au determinat o asemenea atitudine. Afirmația lui Aron, aceea că are mulți dușmani, i-a adus probleme și în relația cu Alexandra și a creat controverse, având în vedere că nu a explicat prea bine la ce se referă când spune acest lucru.

 

Tânărul a spus că este urât ba pentru postările de pe rețelele de socializare, ba pentru că vindea mașini, ba pentru că făcea poze. Cel mai mare hate l-a luat însă pe internet. Înainte să intre în casa Mireasa, Aron era foarte activ pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, și susține că există oameni care îl invidiază și încearcă să-i aducă un prejudiciu sau să-i strice imaginea prin creearea de conturi false.

 

„Mi-am luat hate pe Tik-tok din cauza filmulețelor pe care le-am urcat. Dar sunt obișnuit, au fost și reacții pozitive și negative. Tik-tok-urile mele sunt foarte tranșante, sau cu tentativă de batjocură. Dar vei vedea când ieșim. Eu am un citat: faptele demonstează că vorbele nu înseamnă nimic. Dacă apreciezi că te-a deranjat ceea ce am discutat poți să o spui”, a povestit concurentul.

 

El a spus totodată că este urât în orașul de baștină, Caransebeș, și din cauza vechilor preocupări, aceea de a vinde mașini și a face poze. „Oameni cu rea voință care să pună bețe în roată. Și cu pozele, cu modelele, cu mașinile, cu rețelele de socializare. Dar nu e cazul să vă gândiți la dușmani în termeni de interlopi. Caransebeșul nu-i foarte mare oraș și sunt cunoscut în orașul respectiv. Lumea mediatizează, discută: ”nu te duce să iei de la respectivul”. Cu rețelele de socializare la fel, conturi fake făcute cu pozele mele, cu TikTok-urile mele”, a afirmat Aron.

 

Alexandra s-a arătat stânjenită de situație, mai ales că nu a înțeles în mod clar ce vrea să spună Aron, noul ei iubit. Înainte ca tânărul să explice declarațiile, partenera lui era deranjată de ceea ce ea considera fi un limbaj codat din partea sa. „Pe mine m-a deranjat reacția lui, faptul că nu vorbește și nu explică. Vorbește puțin codat și de aia. Și aseară, la cină, faza cu ispitele. I-am zis să dea un exemplu concret. Păi dacă îmi zici: vor veni ispite, la ce te gândești”, le-a spus Alexandra fetelor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest