Au fost desemnați Mireasa și Mirele săptămânii! Cine a câștigat o după-amiază la Spa: „O aleg pe Sabrina!”

 

Nu sunt schimbări majore în fruntea ierarhiei la Mireasa – Capriciile Iubirii. Giovana și Sese domină autoritar în preferințele fanilor.

 

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Prin urmare Mama Săptămânii a fost aleasă doamna Eleonora, Băiatul Favorit este Sese, iar Fata Favorită a fost desemnată Giovana. Totodată, fetele clasate pe locurile 2 și 3, Alina și Nora, beneficiază de imunitate. La fel și băieții care au urcat pe podium, Valentin și Perneș.

 

Tot în cadrul aceleași gale au fost anunțați și câștigătorii task-ului cu secretele fetelor. Astfel, băieții au ales o fată, alta decât partenera de cuplu, căruia trebuia să-i afle cel mai important secret. Așa s-a întâmplat că Sese a descoperit despre Alexandra că are pe burtică o pată ce seamănă cu niște măslinuțe. Perneș a descoperit despre Giovana că face mantre în fiecare dimineață. Cosmin a descoperit despre Alina că are fobie să meargă singură pe stradă noaptea. Valentin a descoperit de la Nora că este asociată la un ONG, că deține jumătate din teren și clădire. Andrei a aflat despre Sabrina că a cântat în corul bisericii și la chitară atunci când era mică. Aron a aflat despre Larisa că a furat o pereche de cercei când era mică.

 

Pe primul loc s-au clasat Giovana și Perneș. Premiul este o vizită la spa. În mod firesc, Giovana l-a ales pe Sese, în vreme ce Perneș pe vechea parteneră Sabrina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest