Bogdan privește cu teamă relația cu Irina: „Ai vrut să mă săruți?”

 

Concurentul s-a plâns în casa băieților că legătura cu Irina avansează cu pași mult prea rapizi.

 

Bogdan este debusolat de faptul că relația cu Irina pare să avanseze mult prea rapid. Concurentul este convins că moldoveanca a vrut să-l sărute la un moment dat, și a întrebat-o dacă așa au stat lucrurile. Pusă într-o postură delicată, fata a negat că a avut astfel de intenții.

 

"Când s-a terminat emisiunea ai vrut să mă săruți?", a întrebat-o Bogdan pe Irina.

"Nu. Când o să vreau să te sărut o să te sărut.", a fost răspunsul Irinei.

Vlad nu s-a abținut și a intervenit în discuția celor doi, exprimându-și părerea: "Probabil fata a vrut să facă lucrul ăla".

"Nu trebuie să faci ceva de obligație, eu dacă aș face un sărut intenționat nu ar fi ok.", a spus Bogdan.

"Nu te sărutam așa dacă voiam să te sărut", a precizat Irina.

 

După ce i-a reproșat Irinei că a vrut să-l sărute mult prea repede, Bogdan a continuat polemica pe tema gestului făcut de concurentă și cu Alex. "A dat să te sărute și ai refuzat?", a întrebat Alex.

"Subiectul acesta nu vreau să îl discut cu tine, după iar se interpretează și nu vreau. La sfârșitul emisiunii ea a venit și m-a luat în brațe, m-a pupat pe obraz, la fel și eu. Apoi a venit să mă pupe și eu am tras capul, mi se pare că se cam grăbește. Acum mă gândesc dacă a făcut asta pentru că era Alex în spatele meu. Mă gândesc că e prea rapid.", a spus Bogdan către Alex.

 "Mă bucur că nu ți-a luat mințile.", a susținut Alex, cel care a încercat să intre într-o cunoaștere cu Irina, dar s-a izbit de refuzul fetei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest