Bogdana de la Mireasa s-a reprofilat! Unde a ajuns să lucreze soția lui Liviu!

 

Bogdana a fost cooptată de Ioana, soția lui Marius de la Mireasa, și pare fericită de alegerea pe care a făcut-o.

 

Toată lumea a rămas marcată de povestea de iubire dintre Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8. Mai ales că dragostea dintre cei doi a rezistat și după ce concurenta a fost nevoită să părăsească premature casa Mireasa. În viața reală, Bogdana și-a găsit de curând un nou job. Aceasta a fost cooptată de Ioana, soția lui Marius, în echipa unui magazine online de produse pentru femei. Cele două se înțeleg de minune, iar Bogdana pare fericită de alegerea pe care a făcut-o. Astfel, cele două tinere, foste concurente ale emisiunii de la Antena 1, au dezvăluit că vor fi colege de echipă într-un magazin online de produse destinate femeilor.

 

Liviu și Bogdana s-au logodit la Florența, stabilind atunci să-și unească destinele la data de 22 decembrie 2023. Jurămintele de iubire au fost emoționante! „Vreau să-ți spun că te iubesc din tot sufletul, că îți voi fi alături. Te văd cel mai bun tată pentru copiii noștri. Îmi doresc când vom fi bătrâni să ne privim cu atâta iubire în privire. Nu mai am cuvinte. Te iubesc cum nu am mai iubit și îi mulțumesc bunului Dumnezeu că te-am întâlnit.", a spus Bogdana.

 

"Dragostea vieții mele, vreau să-ți spun că timpul s-a oprit în loc când am avut primul sărut. Nimic nu se compară cu felul în care mă iubești, mă alinți, în momentele alea simt că am câștiat. Știi că de fiecare dată e nevoie doar să te uiți în ochii mei. Nu voi permite niciodată ca pasiunea dintre noi să se stingă. Te voi susține cum nimeni nu a făcut-o până acum. Când vei fi lângă mine, vei fi mereu acasă oriunde ne-ar duce viața. Crede-mă, scumpa mea soție, că te iubesc mai mult de dincolo de infinit.", a spus Liviu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest