Când revine Simona Gherghe la Mireasa: „Cumva, simt că e mai bine!”

 

Prezentatoarea TV a luat o decizie radicală, pentru a nu-și asuma riscuri inutile.

 

Simona Gherghe și-a amânat revenirea în cadrul reality-show-ului Mireasa – Capriciile Iubirii. Ea a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, și, chiar dacă a scăpat de virus, a decis să mai treacă o perioadă până va reveni din nou la timona emisiunii. Până atunci, locul ei va fi ținut de Gabriela Cristea.

 

Simona Gherghe împreună cu băiețelul și soțul ei au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Prezentatoarea TV trebuia să revină miercuri, pe micile ecrane, însă acest lucru nu a fost posibil. ''Prieteni, știu că v-am anunțat că mă voi întoarce azi, la Mireasa. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Sunt lucruri care nu țin de mine... Vă voi povesti! Sper, totuși, să ne revedem sâmbătă!'', a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

 

Îndrăgita prezentatoare nu vrea să riște nimic. Chiar dacă ea a trecut de boală, copilul și partenerul ei sunt încă în izolare. Drept urmare a hotărât împreună cu conducerea postului să își facă apariția la reality-show luni, 28 februarie. Totodată, vedeta a anunțat că emisiunea va fi decalată cu o oră.

 

„Dragilor, sunteti atenti, da? Vreau sa va anunt ceva: de luni, 28 februarie, ne vedem in fiecare zi cu o ora mai tarziu. Asadar, va astept la Mireasa, de la ora 15.00 si vom fi impreuna, pana la ora 17.00. Cumva, simt ca e mai bine. Am primit nenumarate mesaje de la voi, in care imi spuneati ca ajungeti acasa tarziu si nu apucati sa vedeti emisiunea voastra preferata. Sper ca noul program sa adune in fata televizoarelor si mai multi prieteni ai emisiunii. In rest, cum ne stiti! Venim in fiecare zi, in casele voastre, cu cele mai importante momente din reality-show si cu concurentii vostri preferati. Va multumim ca ne sunteti alaturi, ca iubiti atat de mult acest format, ca traiti, cu sufletul, alaturi de cei din casa Mireasa. Si, la cat mai multe nunti, la finalul sezonului! Dar mai ales, povesti adevarate de iubire!”, a mai scris Simona Gherghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest