Ce concurentă se va lupta cu Cristian pentru rămânerea în casa Mireasa! Mamele au luat decizia!

 

Mamele au făcut nominalizările și au hotărât ce concurentă i se alătură lui Cristian în cursa pentru eliminare.

Tensiunea a atins cote maxime la început de weekend în casa Mireasa, întrucât mamele au avut o misiune ingrată, și anume aceea de a nominaliza concurentele care ar intra în cursa pentru eliminare alături de Cristian.

Doamna Viorica, mama săptămânii, a nominalizat-o pe Ionela, considerând că aceasta ar trebui să aibă ocazia să-și demonstreze valoarea în fața publicului. Doamna Mariana și doamna Floarea au avut voturi similar, drept urmare nu a mai contat faptul că doamna Iuliana a ales-o pe Laura, iar doamna Daniela a fost de părere că Natalia ar trebui să intre în cursa eliminării. Cu 3 voturi, Ionela a fost cea nominalizată pentru a lupta pentru rămânerea în competiție.

Astfel, Ionela și Cristian au intrat oficial în cursa pentru eliminare, urmând să aștepte decizia finală. În cuplul format cu Antonia, există tensiuni destul de mari. Concurentul a avut o atitudine mai dură la adresa iubitei lui: „Eu mi-am dat puțin răgaz, Antonia și-a dat și ea puțin răgaz, dar nu este nimic diferit față de ceea ce știați deja. Într-adevăr, am fost un pic și sunt mai drastic în atitudine cu Antonia, dar este pentru binele nostru, pentru binele ei. Nu-mi doresc să o schimb, nu ne putem schimba, fiecare este în felul nostru. Dar la acele lucruri la care este și ea conștientă că are nevoie și trebuie să le „fure” de la mine, acolo am bătut. Prin atitudinea avută, nu consider că a fost una greșită, eu îi vreau tot binele. Nu am vrut să obțin ceva, asta a fost starea avută. Am vrut să fiu un pic mai serios”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest