Ce mai fac Mihai și Hatice, foștii concurenți din sezonul 7 de la Mireasa: ”Mai sunt și certuri, și împăcări…”

 

Hatice și Mihai s-au întâlnit în sezonul 7 de la Mireasa, s-au plăcut, iar de atunci au rămas împreună. Cum decurge relația dintre cei doi.

 

Hatice și Mihai au format unul dintre cele mai apreciate și interesante cupluri din cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 7. Din păcate pentru ei, nu au reușit să câștige întrecerea, dar mult mai important: au rămas împreună de atunci. Cei doi au spus că locuiesc singuri și că, în prezent, se bucură de vacanțe și de tot ce nu le era permis în competiție. Partenerii au venit împreună în cadrul emisiunii Star Matinal, unde au vorbit despre cum a avansat relația lor.

 

"Viața noastră acum este foarte ok, foarte liniștită, cu job-ul, cu vacanțe, cu tot ce se poate în afara casei.", a spus Hatice.

"La noi este bine, suntem noi doi, stăm singuri, ne plimbăm, muncim.(...) În viața de zi cu zi este cam la fel. Mai sunt și certuri, și împăcări." , a spus Mihai.

 

Mihai a mai dezvăluit: "Este tot ce mi-am dorit Hatice, o văd superbă. Este o fată luptătoare, iubitoare și are multe calități."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest