Ce surpriză ascunde Juliana, noua concurentă din casa Mireasa, în spatele măștii: „Mi se par toți băieții interesanți!”

 
+3 click pentru
galerie

Gașca fetelor din casa Mireasa s-a mărit aseară odată cu sosirea Julianei. Cu ce gânduri a venit noua concurentă.

 

Juliana, noua fată intrată în cursă pentru marele premiu la Mireasa Capriciile Iubirii, este asiatică get-beget, dar vorbește la perfecție limba română. Ea are o poveste interesantă: ambii părinți sunt chinezi, dar s-a născut în România. Juliana se descrie astfel: „Sunt sută la sută asiatică, dar m-am născut în România. Sunt o româncă în corp de chinezoaică. Am făcut școala în România și m-am născut aici, în București”.

 

La 22 de ani a făcut deja facultatea, s-a înscris la Master în marketing, este pasionată de sporturi, practicând handbal și volei în adolescență, și a intrat în Casa Mireasa hotărâtă să-și găsească jumătatea. Profesional ar dori fie o carieră muzicală, fie una în televiziune.

 

Mamele au fost primele care au cunoscut-o pe Juliana fără mască. Acestea au întrebat-o direct, ce băiat din casă a atras-o. Fata a dat însă un răspuns diplomat: "Nu am venit pentru cineva anume, asta deorece am nevoie de o conexiune ca să simt ceva. Sincer, mi se par toți băieții interesanți, însă nu am pus ochii pe cineva ca să zic așa".

 

Totodată, mamele au întrebat-o și despre religie, care este un aspect foarte important pentru multe dintre ele, iar și de această dată, Juliana nu a ezitat vreun moment. "Eu aș spune că mi-am construit o religie. Fiind de mică între două religii, nu am putut să accept că am doi Dumnezei. Eu cred că Dumnezeu este, de fapt, același lucru cu universul. De asemenea, eu nu sunt botezată, însă nu am o problemă cu nicio religie, o să mă dau după bărbatul cu care o să fiu într-o relație", a mai explicat Juliana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest